Kata Pengasas

Berkonsepkan moden & tradisional kami menyediakan rawatan dari hujung rambut hingga hujung kaki.

Rawatan kami berasaskan bahan semulajadi dan produk yang diiktiraf oleh Kementerian Kesihatan Malaysia

Ekin (Co-Founder Izzkin)
Pengasas Bersama

Produk-produk yang di sediakan adalah berkualti tinggi dan di iktiraf oleh Kementerian Kesihatan Malaysia. Izzkin Hair & Beauty Spa sentiasa menyediakan perkhidmatan dan kualiti produk yang terbaik dan berpatutan mengikut harga pasaran dan kualiti servis yang di berikan

Izzkin Hair & Beauty Spa sentiasa menyediakan produk-produk yang terbaru dan selamat di gunakan oleh pelanggan yang berkunjung ke Izzkin Hair & Beauty Spa. Izzkin Hair & Beauty Spa juga akan sentiasa memberi promosi-promosi terkini dan informasi terkini tentang produk yang terbaru dan sentiasa memberi maklum balas kepada pelanggan yang di hormati.

Izzat
Pengasas Bersama

Perkhidmatan dan servis di berikan adalah bersifat mesra pelanggan. Izzkin Hair & Beauty Spa sentiasa mengutamakan keselesaan dan kepuasan pelanggan dengan menyediakan tempat rawatan yang selesa dan kemudahan serta alatan yang moden.

Rosiah
Pengasas Bersama

Dengan kemudahan moden dan tempat yang selesa, pelanggan dapat menikmati servis dan perkhidmatan yang di beri Izzkin Hair & Beauty Spa dengan selesa dan mesra. Kerana Izzkin Hair & Beauty Spa sangat mengutamakan kepuasan dan keselesaan pelanggan serta kualiti servis dan produk yang baik.

Suhaimi
Pengasas Bersama